O nama

Udruga medicinskih sestara i tehničara neurokirurgije Hrvatske osnovana je na inicijativu prof.dr.sc. Krešimira Rotima a uz veliki entuzijazam medicinskih sestara. Osnivačka skupština održana je 6. listopada 2010. godine na Klinici za neurokirurgiju KBC Sestre milosrdnice, Vinogradska 29. Uz brojne kolegice iz cijele Hrvatske, skupu je bila nazočna gospođa Dragica Šimunec, tadašnja predsjednica Hrvatske komore medicinskih sestara koja je podržala tu hvalevrijednu inicijativu.

Današnje Predsjedništvo Udruge čine:

Predsjednica:          Biljana Kurtović, mag.med.techn.
Dopredsjednica:     Martina Kolačko, dipl.med.techn.
Tajnica:                    Marija Magdić,bacc.med.techn.
Sjedište Udruge:     Vinogradska 29, 10 000 Zagreb

Udruga je osnovana s ciljem trajnog stručnog usavršavanja te izmjene znanja i iskustava medicinskih sestara i tehničara koji pružaju zdravstvenu skrb iz područja neurokirurgije. Kako znanja na području neuroznanosti rastu neosporivo brzo, a sukladno tome i razvoj zdravstvene njege neurokirurških bolesnika, osnivanje Udruge medicinskih sestara i tehničara neurokirurgije Hrvatske svakako predstavlja pozitivan pomak u modernom hrvatskom sestrinstvu.

Statut udruge možete pogledati ovdje.

Postani član Udruge medicinskih sestara i tehničara neurokirurgije Hrvatske

 

Članom Udruge medicinskih sestara i tehničara neurokirurgije Hrvatske možete postati uplatom godišnje članarine u iznosu od 100 kn.
Potvrdu o uplati potrebno je poslati na e-mail: umstnkh@gmail.com.
 
Podatci potrebni za uplatu:
 
Udruga medicinskih sestara i tehničara neurokirurgije Hrvatske
Vinogradska 29, 10 000 Zagreb
IBAN račun Udruge HR5924000081110092409
OIB: 95028461125